Ik ben Ilka Steurbaut

Op 1 juli 2016 startte ik mijn eigen bedrijfje Walk Your Way. Het werd geboren uit mijn persoonlijke zoektocht naar wat het best bij me past en wat ik te bieden heb.

Walk Your Way is een boeiend vervolg op mijn jarenlange ervaring als zelfstandig ondernemer, HR expert en mijn achtergrond in communicatie.

Tegelijk kan ik terugvallen op wat ik leerde aan de school des levens. Want ik ben altijd al gefascineerd geweest door het leven zelf, benieuwd naar wat mezelf en anderen drijft, naar wat ons in beweging brengt.

Zowel de prachtige als de moeilijke momenten hebben me gemaakt tot wie ik nu ben, en daar ben ik dankbaar voor. Net als voor alle mensen die mijn pad kruisten en waarvan ik telkens wat kon leren.

Het is nu mijn passie om mensen in beweging te brengen, hun innerlijke kracht en talent te (her)ontdekken. Het geeft me energie om mensen & teams, vanuit hun eigenheid en kernwaarden, te begeleiden naar de gewenste verandering.  Ik vertrouw daarbij op de zelfsturende kracht in mensen maar ik durf ook te confronteren en neem gesprekspartners graag mee out of the box.

Ik vertrek vanuit de dagdagelijkse realiteit, en ga flexibel om met wat zich aandient in het hier en nu. Ik werk op een energieke, dynamische manier met hier en daar een vleugje humor. Enerzijds ben ik een vastberaden graver, anderzijds een creatieve bruggenbouwer.

Of het nu om een individu gaat, of om een team, ik hou ervan groeipotentieel te ontdekken en eraan bij te dragen het te ontwikkelen. Vanuit het idee dat organisaties alleen groeien als de mensen groeien, ondersteun ik, motiveer ik en inspireer ik… Die kwaliteiten heb ik tot mijn kerncompetenties gemaakt.

Onze wegen hebben elkaar vandaag gekruist. Contacteer me voor een vrijblijvend verkenningsgesprek.

Warme groet,

Ilka

Partner in mens- team- & organisatie ontwikkeling

 

Contacteer me hier voor een vrijblijvend verkenningsgesprek

Ilka Steurbaut - 0475/80 36 25 - ilka@walkyourway.be

Privacy wetgeving: klik hier