Business & Leadership coaching

Als leidinggevende heb je behoefte aan een klankbord, een frisse kijk. Ik help je antwoorden te vinden en knopen door te hakken.

Als verantwoordelijke wil je natuurlijk goede resultaten halen. Dat kan je niet alleen, je hebt een gemotiveerd team nodig. Ik spar met je om maximale inzet van je medewerkers te krijgen. Open en actief luisterend, bruikbare feedback.

Als zaakvoerder ben je altijd druk-druk-druk en toch voel je de noodzaak om voor die ene beslissing in alle vertrouwen eens de zaken op een rijtje te kunnen zetten.

Je wil een veilige leeromgeving opzetten voor je persoonlijk leerproces.     

Op zoek naar coaching-on-the-job voor je medewerkers om nieuwverworven inzichten en kennis in de praktijk toe te passen?

Thema’s waarmee we samen aan de slag gaan: leidinggeven, moeilijke gesprekken, coachen van medewerkers, delegeren, evaluatie- en ontwikkelgesprekken, organisatiestructuur, veranderingen, structuur en rollen in het team, communicatie, betrokkenheid en samenwerking, situationeel leidinggeven…

Wat levert het je op?

Je doelen formuleren en realiseren

Aan de slag gaan met wat werkt

Meer vat krijgen op je functioneren en jezelf gericht aansturen

Flexibel omgaan met veranderingen

Met meer gemak beslissingen nemen

Je sterktes ontdekken en gerichter inzetten

Werkelijk goed worden in wat je doet, je durft het verschil te maken, je ideeën echt in te zetten en je durft helemaal te gaan voor wat je waard bent.” – (Jef Clement – Inspirerend Coachen)

Hoe?

We verkennen je vraag en verdiepen ons erin 

We brengen in kaart waar je tegenaan loopt, wat je zou willen veranderen, waarvan je droomt, wat je écht wil.

Door middel van een inspirerend vraaggesprek, boeiende opdrachten en oefeningen, luister en geef ik feedback… Zo haal ik naar boven welke obstakels er op je weg liggen en wat jij belangrijk vindt, waar je warm van loopt.

Mijn bedrijfservaring (zowel in HR als in het ondernemen zelf) helpt om snel zicht op de zaak te krijgen. Ik vul jou aan met mijn inlevingsvermogen, nieuwsgierigheid en passie voor wat jou drijft, zodat we samen het allerbeste uit het gesprek halen.

Ik begeleid je kristalhelder naar je doelen

Ik haal je uit je comfortzone, confronteer met humor.

We zoeken samen naar de kiemen van succes: wat lukt al en hoe kan je dat versterken?

Ik help je te ontspannen en stil te staan. Ik creëer een ontspannen gespreksklimaat waardoor de ruimte ontstaat om zaken vanuit een andere hoek te bekijken.

Ik laat je andere perspectieven ontdekken.

We werken een plan van aanpak uit

Dit boeiend leerproces resulteert in een concreet actieplan. Je weet nu duidelijk wat je wil en zo ontstaat vanzelf de drive en de kracht om dit te vertalen in jouw stappenplan.

Ik wandel vastberaden en enthousiast mee op jouw weg naar verandering.

Jij vertelt me waar:  in mijn thuiskantoor, bij jou op kantoor, in de natuur…